Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

12 Kasım 2013 Salı

GÜNÜN ALIŞVERİŞİ

  Merhabalar dünden sonra biraz daha iyiyim hayat herşeye rağmen devam ediyor ve ne kadar üzülsekte kaldığımız yerden devam etmek zorundayız.
  Uzun zamandır aldıklarımı paylaşmıyorum sizinle fotoğraf çekmeyi çok sevmiyorum malesef bugün aldıklarımı paylaşmak istedim sizinle ve inşallah bundan sonrakilerde gelir :) Bugün markafoninin kampanyalarına bakerken bu sevimlilerimi gördüm ve hemen aldım tabi .

                                                 
                                                          Bunlar küçük kek standlarım


                Bunlarda sırf kırmızı ve puantiyeli olduğu için alındı çerezlik ve fırın kabı olarak geçiyor

   Bunlarda sufle tabaklarım sufle aşığı olan ben bunları almasam olmazdı arkadaşlarım bile alıştı artık  bize sufle yapsan ya diyorlar 12 parça ve gayet uygun bi fiyata aldım


Bunlarda çok sevdiklerim bunları uzun zamandır beğeniyordum ama bir türlü fırsat bulup alamamıştım. Ama çok sevdiğim bi ablam benim bunları beğendiğimi bilmeden ama beğeneceğimi düşünerek hediye almış çok mutlu oldummmm :)


Yeni çeyizler ve yeni yapılan işlerimde görüşmek üzere SEVGİLER .....

11 Kasım 2013 Pazartesi

BURALARDAYIM

 Herkese merhaba biliyorum çok tembel bir yazarım ama buralardayım yazdıklarınızı takip ediyorum ne zaman bir şey yazmaya başlasam sürekli araya başka şeyler giriyor yarım kalıyor. Bu gün biraz rahatlamak istedim o yüzden yazıyorum. Güzel geçen hafta sonum hiç beklemediğim bir haberle sarsıldı birlikte çalıştığım çok sevdiğim birinin ona hiç yakışmayan bir şekilde aramızdan ayrıldığını herşeyi herkesi yarım bırakıp gittiğini . Şaka olmasını istedim ya da kurtarılmasını ama olmadı o neşeli sürekli gülen insanı bugün son yerine uğurladık. Bazen herkes bırakıp gitmek ister ama sonra vazgeçer ya bu sefer öyle olmamış kimse vazgeçirememiş kimse döndürememiş onu yolundan. ALLAH MEKANINI CENNET EDER İNŞALLAH VE ALLAHIM KİMSEYİ SEVDİKLERİNDEN AYIRMAK ZORUNDA KALACAK ŞEKİLDE ÇARESİZ BIRAKMASIN İNŞALLAH......

  Kendinize iyi bakın yakın zamanda görüşmek üzere.