Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

24 Eylül 2013 Salı

YAPILAN VE YAPILMAKTA OLAN İŞLER

   
    O kadar çok yarım işim var ki annem isyan edecek diye korkuyorum önce elindekileri bitir deyip duruyor kadıncağız :) EE oda bi yerde haklı sayılır danteller, işlemeler,boyalar ve dikiş öğrenmeye çalışan ben. He tabi bide evlencem ben bunların hepsinin bitmesi lazım. Nasip artık biter inşallah diyorum :) :) sizinle yarım işlerimi paylaşayım ...


Bu gittiğim nakış ve boyama kursundan ilk denemem (aramızda kalsın çok çirkin yapmışım ) ama bunu bitirdim tabi daha güzellerini yapıyorum artık :)



Buda diğer havlum bunu kursta öğrenmedim evde keçe ile yapıldı



Bu ise halen yapmakta olduğum salon takımı deniyor sanırım tam bilemiyorum adını :)


Arkadaşım için dikmeye çalıştığım mutfak önlüğü


Yine arkadaşım için boyadığım sehpalara uyması içim yaptığım daha kenarlarına koyu renk geçilecek ve verniklenecek tepsim

Bunlarda havlu ve bohça takımım damat için yapılıyormuş bunlar






Buda fıstığııımmmmmmın sürekli beni fotoğraf çekin hallerinden biri çocuk alıştı tabi bana her halini çekmeye çalıştığım için :):)  KUZUMMMMM BENİM YERİM SENİİİ :):)

KUMAŞ ALIŞVERİŞİM BAYKUMAŞ

          Herkese merhabaaaaaaa  bu aralar yine dikiş dikme isteğiyle  boğuşuyorum arkadaşlar bir şeyler üretmek istiyorum düz dikişleri öğrendim galiba artık :) Sıra güzel şeyler yapmaya geldi. Tek sorunum kumaş bulmaktı bulunduğum yerde parça kumaş yada ucuz kumaş satan maalesef yok bende bu sorunumu BAYKUMAŞ sayesinde çözdüm. Geçenlerde takip ettiğim bloglarda  BAYKUMAŞ alışverişi yapan arkadaşlarımdan görmüştüm ve dayanamayıp bende birkaç parça kumaş aldım ve iyi kide almışım siparişlerim elime ulaştı gerçekten çok güzeller birde hediye göndermiş Tuğçe hanım. BAYKUMAŞ 'a ve Tuğçe hanıma ilgisi için çok teşekkür ediyorum.

           İşte benim aldığım kumaşlar bunlar hepsini çok beğendim . Sanırım bunları dikmeye kıyamıcam karşısına geçer izlerim artık :) şaka şaka aklımda bir şeyler var tabi ki bunları yapmak için artık diktikçe sizlerle de paylaşır fikrinizi alırım :)




HERKESE MUTLU GÜNLEEEERRRR....

20 Eylül 2013 Cuma

KUMAŞ ÇEKİLİŞİ



Yasemin hanımın kumaş dolu çekilişine sizde katılamak isterseniz    TIK.....



 HERKESE BOL ŞANS

19 Eylül 2013 Perşembe

ARTES DİKİŞ MAKİNASI SORUNU

      Herkese merhaba hayata son sürat devam ederken düğün tarihinin belli olmasıyla daha büyük bir telaş başladı bende sanki o gün gelecek ve ben yetişemeyecekmiş gibi hissediyorum. Duygularım hala çok karışık mutluluk ,hüzün ve heyecan hepimiz bir bütün olduk artık :) Herkes de böyle mi oluyor acaba.
    Ben yeni  şeyler almaya araştırmaya devam ediyorum tabi ki. Çok merak ediyorum bütün gelin adayları gördüğü her tabağa bardağa aşık oluyor mu :) tabak , bardaklarla ve diğer bütün ev eşyalarıyla aramda o kadar büyük bir bağ var ki bunları nereye yerleştireceğim bilemiyorum artık :)
   Neyse benin asıl sorunum Artes 12 fonksiyonlu dikiş makinası. Ben her şeye çok meraklı olduğum için sabırsızlık yaparak hemen olsun istiyorum. Bu makina da onlardan biri dikiş öğrenmeye o kadar çok hevesliyim ki birkaç dikiş makınası araştırmasından sonra bu makinanın bana uygun olabileceğini düşündüm ve aldım. Aldım almasına ama makinayı kullanamıyorum beni deli eden bir makina alt ipi düğüm yapıyor penye ve kotları dikmiyor.

  Sizce buna nasıl bir çözüm bulabilirim. Önerilerinizi bekliyorum. Hepinizi kocaman öpüyorum..... 

2 Eylül 2013 Pazartesi

AŞK 7 İLE BAŞLAR VE 7 İLE DEVAM EDER

  

   Merhaba arkadaşlar bugün çok mutluyum ve sizinle mutluluğumu paylaşmak istiyorum. Bildiğiniz gibi nişanlıyım ve sevdiğime kavuşmak için gün sayıyorum. Bugün itibariyle düğün günümüz belli oldu daha çok var ama ben paylaşmadan duramam :) 


   Düğün günümüzü 7 EYLÜL 2014 olarak belirledik. 


   Mutluluğumuzda 7' nin o kadar büyük yeri var ki hiç aklımızda yokken her şey 7 ile başlar oldu. İlk tanışmamız bir kış günüydü 7 şubatta tanıştık sevdiğimle o zaman başladı bizim için bu sayının uğuru. Sonra nişan tarihimiz hiç farkında olmadan 7 Ekim'di ve bunun gibi birçok güzel anlar. Bizde vardır bu 7 de bir hayır diyerek düğünümüzü 7 eylül de yapmaya karar verdik. bugün nasıl karmaşık duygular içindeyim bilemezsiniz mutlu,heyecanlı ve bir o kadar hüzünlüyüm. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur ve hiç bir sorun olmadan tamamlanır hazırlıklarımız. Dediğim gibi AŞK 7 ile başladı ve 7 ile devam ediyor bize getirdiği uğuru mutluluğu bütün sevdiklerimizle dostlarımızla paylaşmak istedim.
  

   Şimdi geriye 7 Eylül'ü beklemek güzel güzel çeyizler almak kaldı......